Full rulle hela veckan

 
Häääj! Jag har haft fullt upp den här veckan. Idag är den enda dagen utan någon aktivitet inplanerad på hela veckan. Och nästa gång inträffar om 2v. Sååå...mitt liv ser lite annorlunda ut än jag är van vid. Samtidigt som det kan kännas lite stressande att ha saker planerat varje dag så gillar jag det. Dessutom är det mest saker som jag faktiskt kan ställa in eller ändra om jag skulle känna att det verkligen blir för mycket. 
 
I torsdags träffade jag min läkare. Hon ska skicka en riktad remiss till NPF-enheten för att jag ska få behandling för ADHD utöver medicinering. Jag fick det en kort period på Lenagården direkt efter att jag fick min diagnos, men annars ingenting. Så det känns bra!
 
Jag har även träffat en studie- och yrkesvägledare den här veckan. Vi ska träffas igen på torsdag, och då ska hon hjälpa mig med ansökan till motsvarande Sv. B på komvux med kursstart 23 oktober, och jag kommer läsa på 25% till att börja med. Det känns sååå himla bra! Jag har ett mål nu som jag är galet taggad på att börja jobba mot.
 
Och den här lediga söndagen har jag spenderat med att rensa i mina byråar och hyllor bland kläder, väskor, lakan, skrivböcker, mediciner, papper, och allt mellan himmel och jord. Det var extremt välbehövligt nu inför flytten. Jag blev klar lagom till nedsläpp i Brynäs match mot ett polskt pisslag i CHL. Vinst 8-0, hehhhe. Fina siffror trots att motståndet var flera klasser sämre :) Imorgon ska jag äntligen gå till frisören och klippa ur mitt stackars slitna hår. Kommer förmodligen bli av med en del längd. Alltså precis det jag inte vill, haha. Men det växer ju ut igen. Och mitt hår kommer tacka mig efteråt. 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka! Peace out.
 
Vardag | | Kommentera |
Upp